Trainingen en workshops

Aan welke training of workshop heeft uw bedrijf of organisatie behoefte?

De interactieve sessies leveren altijd bruikbare resultaten op. Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.
Al meer dan 2600 ondernemende studenten en 1000 professionals gingen u voor!

Trainingen en workshops

Business Model Canvas

Business Model Canvas en Waardepropositie Canvas zijn tools die snel inzicht verschaffen alle onderdelen van een onderneming of organisatie; profit en non-profit.

Lees meer

Duurzaam Business Model Canvas

Het Duurzaam (Sustainable) Business Model Canvas geeft meer ruimte aan social impact (people & planet) en een diversiteit aan stakeholders. Speciaal voor non-profit (o.a. NGO’s, goede doelen, overheidsinstanties) en sociale ondernemingen.

Lees meer

Entrepreneurship Ecosystem Canvas (EEC)

Het tool Entrepreneurship Ecosysteem Canvas brengt bestaande en mogelijke instrumenten en activiteiten ter ondersteuning en stimulering van ondernemerschap in kaart. Voor steden of regio’s.

Lees meer

Brainstorm

Een open en onbevangen Brainstorm – ofwel ideegeneratie of ideation – werkt vaak goed in een sfeer van ’the sky is the limit’.

Lees meer

Sessies op maat

Aanpak en inhoud worden natuurlijk altijd overlegd. Trainingen, workshops en implementatie van Canvas-tools worden op maat aangeboden. Niet alleen qua groepsgrootte, tijdsduur, niveau en intensiteit, maar ook qua kaders, thema’s en onderwerpen, bijv. strategie, verandering, innovatie, social impact, nieuwe klantgroepen, partners, samenwerking team en/of gedegen kennis van de tools.
Indien gewenst, zijn er meerdere trainers of facilitators beschikbaar. Prijzen zijn afhankelijk van het maatwerk en de duur (van één avond tot meerdere dagen).

Contact

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail mij gerust.

Contact opnemen

Wie is Sutorius?

Hands on trainer, docent, coach en adviseur/ uitvoerder.
Inmiddels gewerkt met 2.600+ studenten en 1.000+ professionals.
Integer, energiek, kundig, met aandacht.

Over Sutorius

Samengewerkt met:

Andere diensten

Van idee naar markt

Advies en uitvoering bij idee-, product- of technologieontwikkeling, bescherming van intellectueel eigendom, uitbesteding, business development, marktonderzoek, marktbenadering, onderhandeling etc. Samen de juiste focus en aanpak.

Bekijk pagina

Business modelling en strategie

Advies en ondersteuning bij de implementatie van Canvas tools en de resultaten van Canvas sessies en/of brainstorms.

 

Bekijk pagina