Business modelling en strategie

Implementatie tools of resultaten

Het inzetten van de Canvas tools en brainstormsessies gebeurt gewoonlijk met het oog op de toekomst. Mogelijke insteken daarbij zijn bijv. strategie, reorganisatie, vernieuwing ofwel innovatie, social impact, samenwerkingspartners of nieuwe klantgroepen. De resultaten zullen vaak landen in een nieuw of aangepast business model en geven richting aan een nieuwe aanpak, die weer vertaald worden in nieuwe doelen, activiteiten en planning.

Soms kiezen bedrijven of organisaties ervoor om de Canvas tool en formats te implementeren in de bedrijfsprocessen; intern (bijv. in processen of plannen) of extern (samen me klanten ‘Canvassen’).

Zo kunnen de implementatie van de Canvas tools of resultaten per organisatie heel verschillend zijn.

Sutorius denkt graag mee. Bel gerust of maak een afspraak om eens te sparren.

Contact

Wie is Sutorius?

Hands on trainer, docent, coach en adviseur/ uitvoerder.
Inmiddels gewerkt met 2.600+ studenten en 1.000+ professionals.
Integer, energiek, kundig, met aandacht.

Lees meer

Samengewerkt met:

Andere Advieswerkzaamheden

Van idee naar markt
Advies en uitvoering bij idee-, product- of technologieontwikkeling, bescherming van intellectueel eigendom, uitbesteding, business development, marktonderzoek, marktbenadering, onderhandeling etc. Samen de juiste focus en aanpak.

Trainingen en workshops

Business Model Canvas

Business Model Canvas – kortweg Canvas – biedt tools die snel inzicht verschaffen alle onderdelen van een onderneming of organisatie; profit en non-profit.

Lees meer

Duurzaam BMC

Het Duurzaam (Sustainable) Business Model Canvas geeft meer ruimte aan social impact (people & planet) en een diversiteit aan stakeholders. Speciaal voor non-profit (o.a. NGO’s, goede doelen, overheidsinstanties) en sociale ondernemingen.

Lees meer

EEC

Het tool Entrepreneurship Ecosysteem Canvas brengt de instrumenten en activiteiten ter ondersteuning en stimulering van ondernemerschap in kaart.

Lees meer
brainstorm

Brainstorm

Een open en onbevangen Brainstorm – ofwel ideegeneratie of ideation – werkt vaak goed in een sfeer van ’the sky is the limit’.

Lees meer